Dâmbovița: Petrecerile se țin lanț în pandemie! Mai multe persoane care participau la un eveniment privat au fost amendate

Publicitate

Mai multe persoane care participau la un eveniment privat într-un imobil de pe raza satului Românești, comuna Potlogi, au fost amendate de polițiști, în prima zi din luna noiembrie

Astfel, în urma unei sesizări, 10 persoane au fost sancționate cu amenzi în valoare de 6 500 de lei de către polițiștii din Titu, conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de coronavirus.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție rurală Titu au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Românești, se desfășoară o petrecere.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constat că un imobil, de pe raza localității Românești, se desfășura un eveniment privat la care au participat mai multe persoane.

Astfel, polițiștii au identificat 10 persoane care au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 6 500 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!