Dâmbovița: Peste 200 de polițiști, la datorie, în perioada Sărbătorilor Pascale

Publicitate

La sfârșitul săptămânii, cu prilejul sărbătoririi Paștelui Ortodox și a Sfântului Gheorghe, zilnic, peste 220 de poliţişti vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale, a incidentelor grave și pentru protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor.

În cadrul activităților organizate pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, vor fi angrenați polițiști de la investigații criminale, ordine publică, rutieră, arme, explozivi și substanțe periculoase, precum și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Prin măsurile de ordine dispuse, se urmăreşte şi asigurarea unei intervenţii rapide şi eficiente ori de câte ori este sesizat un incident sau atunci când situaţia impune.

Sâmbătă seara și duminică, o atenție deosebită va fi acordată siguranței cetățenilor în zona lăcașurilor de cult, unde au fost suplimentate dispozitivele pentru menținerea ordinii publice.

De asemenea, pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, peste 30 de poliţişti de la rutieră vor acţiona zilnic pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone.

Pe lângă prezența activă în stradă, polițiștii vor folosi 12 echipamente de supraveghere a traficului și pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!