Dâmbovița: Percheziții la funcționari publici, cercetați pentru luare de mită, complicitate la luare de mită și înșelăciune

Publicitate

Mai multe percheziții au avut loc, astăzi, în județul Dâmbovița. Au fost vizați trei  funcționari publici din cadrul unor instituții publice de pe raza județului, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, complicitate la luare de mită și înșelăciune.

Au fost puse în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, dar și la locurile acestora de muncă. Trei suspecți au fost conduși la audieri, în baza mandatelor de aducere, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

“Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, împreună cu polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de luare de mită, complicitate la luare de mită și înșelăciune de către funcționari publici, în legătură cu îndeplinirea/neîndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Astfel, astăzi, 18 noiembrie 2021, sunt puse în executare un număr de 6 mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile și locurile de muncă a 3 funcționari publici și la sediul a două instituții publice de pe raza județului Dâmbovița.

Trei suspecți vor fi conduși pentru audieri, în baza mandatelor de aducere, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

În cauză se beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov și serviciile județene anticorupție Prahova, Argeș și Buzău, precum și a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița.

Totodată, la instrumentarea cauzei s-a beneficiat de suport de specialitate din partea Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția de Operațiuni Speciale”, se arată într-un comunicat mai-dga.ro.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!