Dâmbovița: Patru victime, între care un copil de 7 ani, după ce mașina în care se aflau a intrat în parapeții de la marginea drumului

Sursă foto: SAJ Dâmbovița
Publicitate

Patru persoane, printre care și un copil de 7 ani, au fost rănite, luni după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în parapeții de la marginea drumului. După ce au fost evaluate medical la fața locului, toate cele patru victime au fost transportate la spital, cu echipaje de tip B2 și C2, din cadrul SAJ Dâmbovița.

Accidentul violent s-a produs pe DN 71, pe raza localității Moara Nouă. Din primele date, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 32 de ani, din București, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 71, în localitatea Moara Nouă, ar fi evitat o coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din județul Neamț, moment în care acesta ar fi intrat în parapeți.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Titu, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD și pompierii Gărzii Răcari, cu un echipaj SMURD. Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!