Dâmbovița: O femeie de 40 de ani a fost reținută după ce a intrat peste o bătrână în casă, pe care a amenințat-o și i-a furat o sumă de bani

Publicitate

O femeie din Târgoviște, în vârstă de 40 de ani, a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore pentru tâlhărie, după ce a intrat în locuința unei bătrâne de 96 de ani, din satul Viforâta (comuna Aninoasa), și sub repetate amenințări i-a furat acesteia o sumă de bani. Incidentul s-a produs sâmbătă, 25 iunie.

Față de bănuită, la data de 26 iunie a.c., a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

„La data de 25 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de o femeie, în vârstă de 40 de ani, din Târgoviște, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Aceasta este bănuită că în seara zilei de 24 iunie a.c., ar fi pătruns într-o locuință din localitatea Viforâta, unde ar fi amenințat persoana vătămată, o femeie, în vârstă de 96 de ani, și i-ar fi sustras 500 de lei”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!