Dâmbovița: Mai multe proiectile găsite de comisarii Gărzii de Mediu la un centru de colectare a fierului vechi. S-a lăsat cu sancțiuni dure

Publicitate

O nouă acțiune a comisarilor dâmbovițeni ai Gărzii de Mediu!

Joi, o firmă de colectare deșeuri metalice a fost sancționată cu o amendă uriașă, dar și cu sistarea activității, pentru nereguli grave constatate în urma unei autosesizări a instituției de mediu.

Comisari ai Gărzii de Mediu Dâmbovița împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean, au verificat amplasamentul unei societăți care desfășura activități de colectare deșeuri metalice, de colectare/dezasamblare echipamente electrice scoase din uz și activități de comerț al deșeurilor și resturilor fără autorizație de mediu.

În timpul controlului au fost identificate pe amplasament și trei proiectile, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul ISU Dâmbovița. Acestea au fost ridicate de personalul specializat și a fost eliminat orice pericol.

În urma controlului, pentru neregulile constatate, societatea a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 60.000 lei și s-a dispus măsura de sistare a activității până la obținerea actelor de reglementare!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!