Dâmbovița, locul I la proiectele de infrastructură în Regiunea Sud Muntenia. 62 de km modernizați în cadrul unei investiții de peste 46 milioane euro

Publicitate

Județul Dâmbovița, dat exemplu la capitolul infrastructură rutieră modernizată cu finanțare europeană de către Agenția de Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Astfel, în cadrul unui top realizat de Agenție, pe locul I se situează proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de transport din Județul Dâmbovița prin modernizarea drumurilor județene DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B pe traseul limită Județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – limită Județ Ilfov”.

Un proiect uriaș, cu o valoare de 46.510.609 euro.

„Drumurile județene sunt veritabile legături între comunități, acestea dezvoltându-se și extinzându-se în funcție de infrastructura de transport disponibilă. Conexiunile asigurate de o infrastructură modernizată facilitează dezvoltarea unor sectoare, precum agricultura, industria și turismul, generând creștere economică și dezvoltare sustenabilă.

Înțelegând acest lucru, cu ajutorul fondurilor europene, în Dâmbovița, au fost modernizate drumuri județene pe o lungime totală de 62 kilometri, pentru creșterea mobilității populației și a mărfurilor. În plus, au fost asigurate mii de accese la proprietăți, podețe, rigole carosabile, precum și dale șanțurilor pe anumite segmente ale acestor drumuri”, se arată în comunicatul ADR Sud Muntenia.

„Când se lucrează în echipă, rezultatele sunt întotdeauna pe măsură! Mulțumim ADR Sud-Muntenia pentru sprijin! Pregătim alte proiecte pentru finanțare”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!