Dâmbovița: Incendiu violent la o casă! O persoană a decedat, iar alta s-a intoxicat și a suferit arsuri la membrele superioare

foto arhivă
Publicitate

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, la o casă din satul Glod, comuna Moroeni. Potrivit informațiilor oferite de pompierii dâmbovițeni o persoană care a fost prinsă în interior a decedat. De asemenea, o altă persoană care a încercat să extragă victima surprinsă în interior s-a intoxicat și a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

“La locul evenimentului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta într-o cameră în care ardeau materiale textile și mobilier. Pompierii au localizat imediat incendiul.

Din nefericire, o persoană a decedat ca urmare a incendiului, fiind declarat decesul de către echipajul SAJ Dâmbovița, prezent la locul evenimentului.

O altă persoană, care a încercat să scoată persoana surprinsă în interior s-a intoxicat și a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare, fiind preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Târgoviște.

Incendiul a fost lichidat și se acționează pentru înlăturarea efectelor negative”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Pentru stingerea incendiului au acționat echipaje de pompieri de la Garda Fieni, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, dar și pompierii Detașamentului Pucioasa, cu 2 autospeciale de stingere.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!