Dâmbovița: Hoții care au furat mai multe grătare metalice care aparțineau unor sonde din parcul petrolier Hulubești, arestați preventiv pentru 30 de zile

Publicitate

Hoții care au furat mai multe grătare metalice care aparțineau unor sonde din parcul petrolier din Hulubești au ajuns după gratii! Cei trei indivizi bănuiți de furt calificat vor sta în arest, pentru început, 30 de zile.

„Față de cele trei persoane cercetate în cadrul dosarului penal întocmit pentru furt calificat, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Joi, 26 ianuarie, trei persoane din Dâmbovița au ajuns pe mâna Poliției pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cei în cauză sunt bănuiți că, la data de 23 ianuarie, ar fi sustras opt grătare metalice de la patru sonde, acestea aparținând unui parc petrolier din localitatea Hulubești.

Ulterior, cele trei persoane bănuite, ar fi valorificat bunurile la un centru de colectare fier vechi, din orașul Găești, fiind identificate de polițiști și indisponibilizate în vederea predării persoanei vătămate.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 6.000 de lei.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!