Dâmbovița: Fondatorul companiei Vio TransGrup, Viorel Angelescu, a murit

Publicitate

Doliu la compania transport internațional Vio TransGrup! Fondatorul companiei cu sediul social în Dragomirești, Viorel Angelescu, a decedat, după ce a pierdut lupta cu boală necruțătoare.

“Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Viorel Angelescu, fondatorul Vio Transgrup. Suntem onorați că te-am cunoscut, prietenii și colegii tăi. Te vom păstra în suflet și cu noi pe drumuri, prin activitatea desfășurată la VTG. Sincere condoleanțe familiei și suntem alături de voi”, a transmis echipa Vio Transgrup pe pagina de Facebook a companiei.

În anul 2019,  Viorel Angelescu, proprietarul firmei Vio TransGrup, a primit trofeul pentru “cel mai eficient manager de transport din România”, datorită evoluției foarte bune a indicatorilor financiari ai companiei din ultimii ani, care a dus urcarea firmei pe locul al treilea la categoria “Cel mai eficient  operator de transport cu capital românesc.

Vio Transgrup este o companie de success cu o istorie vastă pe piața transporturilor din România. Pe parcursul timpului, compania a reușit să realizeze diferite obiective pe și le-a propus încă de la bun început. Acreditările obținute au fost dovada progresului continuu pe care compania dâmbovițeană le-a făcut.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!