Dâmbovița: Echipamente tehnologice noi, de aproximativ 1 milion de lei, la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște

Publicitate

 8 mașini de spălat, 3 uscătoare și un calandru, toate profesionale, au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Dintre mașinile de spălat, două au ajuns la secția pentru adulți de la Gura Ocniței, iar una – la spitalul TBC de la Moroeni.

”Sunt investiții de aproximativ 700.000 la care se adaugă și două cazane de apă caldă, cu o capacitate de 1.050 KW, ce vor deservi centrala termică a SJUT și care au fost achiziționate luna trecută. Valoarea acestora este de 190.000 lei”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea.

Încă de la începutul epidemiei, Spitalul Județean Târgoviște a achiziționat atât aparatură și materiale medicale, cât și echipamente necesare protecției personalului în contextul combaterii răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2.

”SJUT a avut întotdeauna sprijinul meu. Așa cum deja știți, i-am susținut cu tot ce a fost posibil și, chiar la începutul acestei săptămâni, am discutat cu echipa de conducere a spitalului pentru a identifica materialele ce urmează a fi achiziționate în continuare”,  a dat asigurări președintele CJD.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!