Dâmbovița: Drumuri asfaltate în comuna Mătăsaru! Investiția se ridică la peste 2 milioane de lei

Publicitate

O nouă investiție susținută financiar și de Consiliul Județean Dâmbovița a fost finalizată!

Este vorba despre infrastructura rutieră din comuna Mătăsaru, unde CJD în asociere cu Primăria au finanțat investiția de asfaltare a drumului principal și a ulițelor laterale din satul Sălcioara, pe o lungime de 2,3 km.

Proiectul a avut valoarea de 2,3 milioane de lei, iar Consiliul Județean Dâmbovița a contribuit cu suma de 1,15 milioane de lei.

„Și nu este singura investiție pe care o avem în comună! Prin Programul Județean de Dezvoltare Locală am alocat sumele necesare pentru: realizarea unui trotuar pe Drumul Gării în Odaia Turcului până la Gara Mătăsaru – 280.000 de lei și construirea unei baze sportive în comuna Mătăsaru – 470.000 de lei”, a declarat Corneliu Ștefan, președintele CJD.

De asemenea, comuna Mătăsaru este cuprinsă în uriașul Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată (ce vizează 52 de localități dâmbovițene), cu o investiție de peste 50.000.000 de lei strict pentru această localitate. Va fi extinsă rețeaua de apă uzată cu 22 de km și vor fi amenajate 1.000 de racorduri la aceasta.

Totodată, o altă veste bună vine tot de la Consiliul Județean Dâmbovița, legat de infrastructura educațională: CJD va cumpăra pentru elevii Școlii Gimnaziale Mătăsaru echipamente digitale, mobilier și toate dotările necesare unui învățământ de calitate, în valoare de 1.130.000 de lei.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!