Dâmbovița: Două comune cu incidență de peste 1,5/1000 a cazurilor de COVID-19, cu restricții privind activitățile economice

Publicitate

Din nou restricții în comuna Brănești! În urma unei hotărâri luate, marți, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, până pe data de 29 septembrie, pe raza comunei se mențin restricțiile cu privire la activitățile cu publicul pentru operatorii economici de tip restauarante, cafenele, săli de jocuri de noroc, în interiorul clădirilor. De asemenea, după ce în ultimele 14 zile au crescut cazurile de COVID-19, aceleași măsuri au fost luate și în comuna Văleni de Dâmbovița, începând de ieri.

“Începând cu data de 23 septembrie, până la data de 29 septembrie 2020, se mențin restricțiile, în sensul interzicerii activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoilice, de tipul restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, precum și a activităților operatorilor economici licențiați în domenul jocurilor de noroc de pe raza comunei Brănești.

Începând cu data de 23 septembrie, până la data de 29 septembrie 2020, se restricționează, în sensul interzicerii activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restauarantelor și cafenelelorîn interiorul clădirilor, precum și a activităților operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc de pe raza comunei Văleni de Dâmbovița.

Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administartiv –teritoriale menționate la art. 1 și art. 2 vor identifica pe raza de competență agenții economici care desfășoară activități de natura celor prevăzute la art. 1 din prezenta hotărâre.

Prin grija Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, prezenta hotărâre se transmite Departamentului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, precum și primarilor, în calitate de președinți ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență din comunele Brănești și Văleni Dâmbovița”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului Județului Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!