Dâmbovița: Doi tineri reținuți pentru amenințare, distrugere și violare de domiciliu

Publicitate

Doi tineri din Vulcana Pandele au fost reținuți de polițiștii din Pucioasa pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare și violare de domiciliu.

Conform unui comunicat IPJ Dâmbovița, cei doi adolescenți, de 20 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat de 45 de ani. De asemenea, după ce i-au distrus ușa, tinerii l-ar fi amenințat pe proprietar cu acte de violență. ”

“La data de 29 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au reținut pentru o perioadă de 24 de ore doi tineri, de 20 de ani, din Vulcana-Pandele, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare și violare de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, ieri, 29 ianuarie, bănuiții, pe fondul unui conflict și al consumului de alcool, ar fi distrus ușa de acces și ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat de 45 de ani.

Totodată, aceștia ar fi amenințat persoana vătămată cu acte de violență.

Pe parcursul acestei zile, 30 ianuarie 2020, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unor măsuri preventive”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!