DÂMBOVIȚA: Doi dintre bătăușii de la Găești sunt băieţii unui important om de afaceri. Indivizii implicați în altercație au fost prezentați magistraților

Poliţia Găeşti a reţinut şapte dintre bătăuşi
Publicitate

Ştefan Khalil
O luptă ca-n filme provocată de niște tineri din Găeșți, în a două zi de Crăciun. Toți sunt din familii de bani gata. În această altercație au fost implicați opt indivizi, dar până în acest moment, poliția orașului Găești a reținut șapte dintre aceștia. Făptașii au fost duși în fața magistraților, care au decis măsura controlului judicar pentru 60 de zile.

Aceștia sunt acuzați că au comis infracțiuni de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare. În urmă investigaților făcute de polițiștii din Găeșți, se pare că în data de 27.12.2017, tinerii se aflau în stare de ebrietate. Din această cauza, între ei a pornit un scandal uriaș și au ajuns să se bată în plină stradă.

Doi dintre bătăuși sunt fii unui om de afaceri

Dintre cei implicați în altercație, doi au fost duși la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Starea lor însă nu era una gravă și au fost lăsăți să plece acasă, nemaiavând nevoie de internare. Doi dintre bătăuși sunt fiii unui om de afaceri foarte important din Găești. Tot în această altercație se mai află și fiul fostului primar din Hulubeṣti, Adrian Chiriță.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!