Dâmbovița: Doi cai folosiți la echitație pentru copii, dispăruți de la o fermă! Proprietarul oferă recompensă pentru cei care îi găsesc animalele

Publicitate

Un dâmbovițean oferă recompensă pentru doi cai, banii urmând să intre în posesia celor care îl ajută să găsească animalele, care i-au dispărut de la propria fermă, din localitatea Olteni (comuna Lucieni, în noaptea de 17 spre 18 martie. Cabalinele erau de rasă și folosite la lecții de echitație pentru copii. Proprietarul fermei a anunțat dispariția cailor și la Poliție, dar se pare că ancheta bate pasul pe loc.

“Fermă (sat Olteni, comuna Lucieni, județul Dâmbovița) anunță: dispariția în condiții suspecte a 2 cai ( un cal sur – 8 ani și o iapă neagră – 4 ani).

Ancheta bate pasul pe loc la 10 zile de la dispariția lor. Caii au dispărut în noaptea de 17-18 martie chiar din ferma proprie, din localitatea Olteni, comuna Lucieni.

Caii erau folosiți la lecții de echitație pentru copii, fiind foarte blânzi. Persoanele care i-au văzut sau pot oferi informații sigure ce pot deveni o pistă pentru găsirea lor sunt rugate să sune la numărul de telefon 0721029490 sau pot apela numărul unic de urgență 112.

Se oferă recompensă! Ajutați-ne să îi avem din nou aproape! Iubim nespus de mult acești”, este anunțul postat pe Facebook de proprietarul fermei din comuna Lucieni.

Furtul de cai este un fenomen răspândit care se datorează existenței unei piețe sigure de vânzare a cabalinelor furate. Caii se vând fără acte în târguri, cât și în abatoare, unde prețul a urcat în ultima perioadă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!