Dâmbovița: Doi bărbați au fost reținuți pentru violare de domiciliu, distrugere și lovire. Totul a plecat de la un accident rutier

Publicitate

Doi bărbați de 24 și 45 de ani au fost reținuți, noaptea trecută, de polițiștii din Băleni pentru 24 de ore pentru lovire, amenințare, violare de domiciliu și distrugere. Aceștia, pe fondul unui conflict generat de producerea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, ar fi amenințat și agresat fizic un bărbat de 35 de ani.

Mai mult de atât, agresorii ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acestuia. Astăzi, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

“Pe parcursul zilei de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, doi bărbați de 25 și 45 de ani.

Activitățile de cercetare penală sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 00.10, pe fondul unui conflict generat de producere a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, bănuiții ar fi amenințat și agresat, fizic un bărbat de 35 de ani, și ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acestuia.

Pe parcursul acestei zile, 28 decembrie, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmării penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!