Dâmbovița: Din ce în ce ce mai multe localități trec în scenariul roșu. În doua comune s-a depășit rata de incidență de 6 cazuri la mia de locuitori

Publicitate

Din în ce în ce mai multe localități din județul Dâmbovița trec în scenariul roșu. Începând de astăzi, 26 septembrie, 9 comune se află în acest scenariu.

Mai mult de atât, două dintre ele, Tărtășești și Cornățelu, au depășit incidență de 6 cazuri la mia de locuri. Prima localitate a ajuns la valoarea 6,09 cazuri la mia de locuitori, după ce are 3e de cazuri active, iar a doua comună are o incidență de 6. Așa cum se cunoaște, satul Bolovani, din comuna Cornățelu, se află în carantină zonală pentru o perioadă de 14 zile. Totodată, din cauza valorilor mari, există posibilitatea, ca atât Tărtășești, cât și întreaga comună Cornățelu să intre în carantină zonală în cel mai scurt timp.

Alte localități dâmbovițene care mai sunt în scenariul roșu sunt Morteni (5,21), Butimanu (4.73), Crevedia (4,12), Valea Mare (3,8), Tătărani (3,59), Botoșani (3,56) și Vârfuri (3,34).

În schimb, alte 18 localități dâmbovițene se află în scenariul galben.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!