Dâmbovița: A curs cu amenzi de la Poliție, în ultimele 24 de ore! 11 permise de conducere au fost reținute

Publicitate

Luni, 14 august, 191 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 32 de evenimente, dintre care 18 au fost semnalate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 , totodată, fiind sesizate 31 de infracțiuni. Din totalul acestora, 14 au fost contra persoanei și 11 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 185 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 49.350 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Din totalul permiselor reținute, 8 au fost prentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, în cadrul acțiunilor desfășurate pe tronsoanele de drum din județ, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, combaterii vitezei excesive și consumului de substanțe psihoactive sau alcool, polițiștii au acționat cu 6 aparate de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare.

Activităţile circumscise asigurării ordinii şi liniştii publice vor continua și pe parcursul acestei zile, siguranța cetățenilor fiind prioritatea polițiștilor.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!