DÂMBOVIŢA: Criminalul din Târgovişte a avut un complice?

Publicitate

Chiar dacă sunt destule probe care să arate că Mihai Gheorghe, un târgoviştean în vârstă de 58 de ani, mecanic de meserie, este autorul dublei crime de la marginea oraşului, ancheta este departe de a fi finalizată.

Procurorii au transmis că lucrurile indică existenţa unui singur autor, dar nu exclud să fi existat un complice. Principalul lucru care duce la ideea existenţei unui complice îl indică convorbirea dintre consilieri Gheorghe Ifrim şi un apropiat al său, înainte să moară, ultimul auzind în telefon „Vă dau pe mâna poliţiei”, ceea ce ar însemna că la acel moment braconierul-criminal nu era singur. Autorul dublei-crime nu a recunoscut nici pâna la acest că i-ar fi împuşcat pe cei doi bărbaţi.

Opinia publică se împarte în două. Dacă unii sunt oripilaţi şi cer ca acesta să primească cea mai aspră pedeapsă, alţii nu cred că bărbatul acuzat ar fi putut produce acele crime şi cred că adevăratul criminal este încă liber. „Nu cred că un asemenea om, la vârsta asta, ar fi putut ucide cu sânge rece doi bărbaţi. Cred că altcineva este criminalul”, „Un bătrânior ca el să împuşte doi oameni? Greu de crezut”, sunt câteva opinii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!