Dâmbovița: Crimă șocantă într-un hotel din zona Padina! Un bărbat a fost înjunghiat mortal pe fondul unui conflict spontan. Trei suspecți au fost reținuți

Publicitate

O crimă înfiorătoare a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un hotel din zona Padina. Un bărbat din Târgoviște, în vârstă de 41 de ani, ar fi fost înjunghiat mortal de mai multe persoane. Persoanele bănuite de comiterea crimei ar fi trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani.

Din primele verificări efectuate de polițiști, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan. Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare.

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la u  hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea crimei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!