Dâmbovița: Cercetați pentru furt de energie electrică

Publicitate

La începutul acestei săptămâni, polițiștii dâmbovițeni, în colaborare cu reprezentanții unei societăți de distribuție a energiei electrice, au organizat o amplă acțiune pentru combaterea furturilor de curent.

În urma controalelor efectuate pe raza localității Vișina, oamenii legii au depistat un imobil care avea instalație de alimentare, cu branșament, fără contor de măsurare, iar o altă locuință care era racordată ilegal la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

“La data de 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești, în colaborare cu reprezentanții unei societăți de distribuție a energiei electrice, au organizat o acțiune pentru combaterea furturilor de energie electrică.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, pe raza localității Vișina, un imobil avea instalație de alimentare, cu branșament, fără contor de măsurare a energiei consumate, iar un alt imobil era racordat ilegal la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

În cauză, au fost întocmite dosare penale pentru nerespectarea prevederilor art. 92 din Legea energiei și a gazelor naturale nr. 123/2012 și a prevederilor art. 228 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!