DÂMBOVIŢA: Cei doi indivizi care au înjunghiat un tânăr au fost arestaţi. Tatăl victimei: “Mi l-au nenorocit criminalii! Pentru 3 milioane l-au omorât”

Publicitate

Aşa cum am scris, un tânăr a fost bătut cu bestialitate şi înjunghiat de doi indivizi, noaptea, pe o stradă din comuna dâmboviţeană Ocniţa. După ce l-au au aplicat mai multe lovituri şi i-au dat cu cuţitul în spate de mai multe ori, agresorii l-au lăsat într-o baltă de sânge mai mult mort decât viu.

Cei doi indivizi au fost prinşi şi arestaţi pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de tentativă de omor. Tatăl victimei a declarat pentru MDI TV că băiatul său se află în comă la spital şi că are plămânul tăiat. “I-au luat banii. Pentru 3 miloane l-au omorât. Este în comă, nu mai are dinţi în gura, I-au tăiat plămânul. Patru lovituri de cuţit are copilul meu. Mi l-au nenorocit criminalii!”, a declarat pentru MDI TV tatăl tânărului înjunghiat.

DÂMBOVIŢA: Tânăr înjunghiat pe stradă. Avea mai multe lovituri de cuţit în spate. Poliţiştii din Moreni i-au prins pe agresori

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele