Dâmbovița: Casă cuprinsă de flăcări în sudul județului! Două persoane au decedat. Pompierii se luptă în continuare cu flăcările

Publicitate

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seara, la o casă din satul Glagoveanu, comuna Șelaru. Potrivit pompierilor, două persoane au fost găsite decedate.

La fața locului s-au deplasat pompierii Gărzii Vișina și cei de la Detașamentul Găești. În continuare se lucrează la lichidarea incendiului viole,

“Intervenție a pompierilor în cazul unui incendiu izbucnit la o casă în comuna Șelaru, sat Glagoveanu.

La locul evenimentului au fost mobilizate forțe de la Garda Vișina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, iar de la Detașamentul Găești s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Din primele informații, incendiul se manifestă generalizat la întreaga construcție.

Echipajele de pompieri sosite la locul evenimentului au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați.

După ce incendiul a fost localizat, fiind pericol de extindere la o construcție învecinată, în urma cercetării efectuate a fost identificată o persoană decedată, într-una dintre camere.

Din nefericire, o a doua persoană a fost găsită decedată. Se continuă operațiunile de intervenție, acestea fiind îngreunate și de fumul dens din interiorul construcției”, reiese dintr-o informare ISU Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!