Dâmbovița: Cântărețul Gheboasă are din nou probleme cu legea! Audiat de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri

Sursă foto: facebook.com/gheboasa
Publicitate

Cântărețul dâmbovițean Gheboasă are din nou probleme cu legea! Cântărețul, pe numele său real Gabriel Gavriș, a fost audiat, vineri seara, de DIICOT Dâmbovița, într-un dosar de trafic de droguri.

Acesta a fost ridicat de polițiști de pe Bulevardul Timișoara, din București, potrivit  observatornews.ro.. Până la această oră nu este cunoscută calitatea pe care Gheboasă o are în dosar, dacă este martor, denunțător, colaborator sau dacă este pus sub acuzare.

În 2017, poliția a deschis un dosar în care Gheboasă era acuzat că a bătut un polițist și a condus fără permis. În luna noiembrie a anului 2023, Gheboasă a putut să răsufle ușurat, după ce a scăpat de problemele cu legea, asta după ce faptele lui s-au prescris.

Anul trecut, acesta a ajuns din nou în atenția publică după ce a devenit protagonistul unui scandal, legat de prestația sa de la Untold.

Pe de altă parte, tot în cursul zilei de vineri, 1 martie, şi tot în județul Dâmboviţa, poliţiştii au reţinut un tânăr în vârstă de 17 ani care ar fi vândut droguri în apropierea şcolilor.

Potrivit IPJ Dâmbovița, din cercetările făcute a rezultat că, în luna februarie 2024, tânărul ar fi comercializat și ar fi oferit cu titlu gratuit diferite cantități de canabis, inclusiv unor elevi, atât în proximitatea unității de învățământ unde sunt înmatriculați aceștia, cât și în locuința sa.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea persoanei cercetate, ulterior fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!