Dâmbovița: Bărbat de 29 de ani, arestat pentru agresiune sexuală. Victima sa a fost o copilă de 13 ani

Publicitate

Un bărbat din Dâmbovița, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru infracțiunea de agresiune față de o minoră.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în cursul nopții de 15 spre 16 ianuarie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului București, ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra unei minore de 13 ani.

„La data de 18 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe parcursul zilei de 17 ianuarie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!