Dâmboviţa: Au fost identificaţi indivizii care au intrat peste o femeie şi au bătut-o pentru bani şi aur. Cum au fost depistaţi

751

Primarul comunei Produlești a postat pe pagina sa de socializare câteva detalii referitoare la un eveniment tragic care a avut loc în noaptea de luni spre marți. Doi hoți au intrat peste o persoană de 72 de ani, au sechestrat-o și lovit-o timp de o oră jumătate, totul pentru a obține bani și aur, scrie primarul. Deși femeia le-a repetat că nu are astfel de bunuri, indivizii respectivi nu s-au lăsat înduplecați, au luat tot ce au avut la îndemână și au fugit fără urmă, lăsând victima fără ajutor.

În cele din urmă, persoanele respective au fost identificate cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă:

“Au fost identificați și prinși de polițiștii de pe raza noastră cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere amplasate în comuna Produlești.

Mulțumim Poliției pentru rapiditatea de care au dat dovadă!

Satele noastre (Costeștii din Deal, Produlești și Broșteni) sunt monitorizate non-stop, 24/24h de camere de supraveghere (84) cu care am reușit să-i indentificăm chiar daca au încercat să poarte măști, mai ceva ca-n filme”, a scris primarul George Georgescu pe pagina sa de socializare.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!