Dâmbovița: Au ajuns pe mâinile Poliției! Trei persoane au fost reținute după ce au furat componente ale unor sonde

Publicitate

Trei persoane din Dâmbovița au ajuns pe mâna Poliției pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cei în cauză sunt bănuiți că, la data de 23 ianuarie, ar fi sustras opt grătare metalice de la patru sonde, acestea aparținând unui parc petrolier din localitatea Hulubești.

Ulterior, cele trei persoane bănuite, ar fi valorificat bunurile la un centru de colectare fier vechi, din orașul Găești, fiind identificate de polițiști și indisponibilizate în vederea predării persoanei vătămate.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 6.000 de lei.

„La data de 26 ianuarie a.c., în urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acestea sunt cercetate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 27 ianuarie a.c., cele trei persoane vor fi prezentate magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!