Dâmbovița: Asfaltări în cadrul celui mai mare proiect cu fonduri europene

Publicitate

Lucrări pe etape în cadrul celui mai mare proiect dâmbovițean ce vizează modernizare de drumuri județene din 15 localități, un total de 62,161 km!

După ce contractul de finanțare a fost semnat la finalul lunii iulie, deja se toarnă primul strat de asfalt pe drumurile cuprinse în lotul III al celui mai mare proiect derulat de Consiliul Județean Dâmbovița prin fonduri europene.

”Constructorul lucrează foarte bine. Pe șantier este o mobilizare bună și acest lucru se vede tot mai mult de la o zi la alta. Sper să continue în același ritm și cu aceeași seriozitate.

Acum două zile vă anunțam că am semnat și lotul II și mă aștept ca lucrările să debuteze foarte curând.

Vă reamintesc că vorbim despre un proiect care vizează modernizarea a 4 drumuri județene, situate pe raza a 15 localități dâmbovițene. În total, 62,161 km.”, a precizat Alexandru Oprea, președintele fostul Consiliului Județean Dânbovița.

Vă reamintim că, fiind foarte amplu, proiectul a fost împărțit în 4 loturi, astfel:

lotul I (DJ 720 și DJ 720B) – limita județului Prahova – intrare în municipiul Moreni – ieșire din municipiul Moreni – Gura Ocniței (intersecție DJ 720) – Ulmi (intersecție DJ 711), în lungime de 13,169 km;

lotul II – DJ 711 Ulmi – Comișani – Băleni, în lungime de 16 km;

lotul III – DJ 711 Băleni (pod peste Racoviță) – Dobra – Bilciurești – Cojasca, în lungime de 19,350 km;

lotul IV – DJ 711 Cojasca (pod peste canal) – Bujoreanca și DJ 101B Lucianca – Niculești – limită Județ Ilfov, în lungime de 13,642 km.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!