Dâmbovița: A alimentat de la mai multe benzinării și a plecat fără să plătească folosind o mașină cu numere de înmatriculare furate

Publicitate

Un tânăr din Gura Vulcanii, în vârstă de 23 de ani, a alimentat maşina cu combustibil în mai multe zile de la benzinării şi a plecat fără să plătească, folosind plăcuţele de înmatriculare furate de la un alt autoturism parcat în Târgovişte. Pentru faptele comise, bărbatul a fost reținut pe baza de ordonanță.

,,La data de 5 decembrie, în urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de un tânăr de 23 de ani, din Gura Vulcanei, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Din investigațiile efectuate, polițiștii au constatat că în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie a.c., ar fi sustras plăcuțele cu număr de înmatriculare ale unui autovehicul parcat în municipiul Târgoviște și, ulterior, ar fi condus pe raza localității un alt autoturism căruia i-ar fi montat plăcuțele respective.

Totodată, în cursul nopții de 1, 2, 3 și 4 decembrie a.c., ar fi alimentat autovehiculul cu carburant de la șase stații, în valoare de peste 3.000 de lei, fără a achita contravaloarea produsului.

Bănuitul este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, urmând ca pe parcursul acestei zile, 6 decembrie, să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!