Dâmbovița: Agresat și prădat de hoți! Făptașii au fost reținuți

Publicitate

Doi tineri din Lungulețu, în vârstă de 18 ani, au fost reținuți de polițiști, după ce au pătruns, într-o noapte,  în locuința unui bărbat din Potlogi, pentru a fura. Din cercetări a reieșit că adolescenții l-au agresat fizic și ar fi sustras bărbatului suma de 10.000 de lei dintr-o borsetă.

“La data de 9 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au aprobat activitatea infracțională a doi tineri, în vârstă de 18 ani, din localitatea Lungulețu, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieșit că, în cursul nopții de 6 februarie a.c., bănuiții ar fi pătruns în locuința unui bărbat din Potlogi, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras 10.000 de lei dintr-o borsetă.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unor măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Pentru a nu deveni victima unei tâlhării, polițiștii vă recomandă:

În permanență, încuiați ușa de la intrare, chiar dacă sunteți în locuință. Nu lăsați ferestrele întredeschise!

Evitați să permiteți accesul în locuință a unor persoane necunoscute, indiferent de motivul invocat de acestea. Și totuși, dacă astfel de persoane pătrund în casa dumneavoastră, nu le lăsați nesupravegheate nici măcar pentru câteva secunde.

De asemenea, atunci când vă deplasați prin zone aglomerate sau mai puțin tranzitate, nu vă expuneți la vedere bijuteriile, telefonul mobil și manifestați atenție sporită asupra poșetelor, genților și portmoneelor.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!