Dâmbovița: Accident grav cu autovehicul răsturnat pe Autostrada A1. A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD

Publicitate

Un accident s-a produs, joi după-amiază, pe Autostrada A1, la kilometrul 71, pe raza comunei dâmbovițene Petrești. Un autovehicul (dubă Sprinter), care transporta ulei comestibil, s-a răsturnat pe sensul de mers Pitești – București, din cauza unei explozii la o roată.

În urma puternicului impact au rezultat două victime, ambele din județul Bihor, care se aflau în mașină. Una dintre victime este șoferul, în vârstă de 23 de ani, care a rămas încarcerat. Cum se află în stare gravă, paramedicii ajunși la fața locului au solicitat intervenția elicopterului SMURD, pentru a fi transportat de urgență la o unitate medicală din București. Acesta a suferit traumatisme la nivelul coloanei cervicale.

Pe lângă elicopterul SMURD, la fața locului au mai ajuns două autospeciale de intervenție și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Găești și un echipaj SAJ Dâmbovița.

Cum pe carosabil s-au vărsat aproximativ 2 tone de ulei, sensul de mers spre Pitești este blocat.

“Echipaje de intervenție de la Detașamentul Găești sunt solicitate pentru asigurare zonă la un accident rutier produs pe autostrada A1, km 71, pe raza comunei Petrești, fiind comunicate prin apelul de urgență două victime. Se acționează cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.

La locul accidentului au fost identificate două victime care se aflau într-un autovehicul care transporat ulei uzat. Dintre victime una este în stare gravă, conștientă, cu traumatisme la nivelul coloanei cervicale, pentru aceasta fiind solicitată intervenția elicopterului SMURD. Pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului având în vedere scurgerile de lichide combustibile de pe carosabil”, au transmis pompierii dâmbovițeni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!