Dâmbovița: A murit părintele Ilie Sebastian, fost slujitor al Parohiei Tomșani. Era extrem de iubit de credincioși

Publicitate
facebook sharing button
Doliu în lumea bisericească din Dâmbovița! Vineri, Părintele Ilie Sebastian, fost slujitor al Parohiei Tomșani a trecut la cele veșnice, a anunțat Arhiepiscopia Târgoviștei.  Preotul era extrem de iubit de credincioșii din sudul și vestul județului.
Absolvent al Seminarului Teologic și al Facultății de Teologie, ambele instituții din București, părintele are patru copii și a slujit Sfântul Altar la parohiile: Cacova – Comuna Morteni (1976- 1984), Mărunțișu -Comuna Costești Vale (1984-1986) și Tomșani – Comuna Costești Vale (1986-2011).
“A trecut la cele veșnice, vineri, 2 septembrie 2022, la vârsta de 70 de ani, Părintele Ilie Sebastian, preot pensionar, fost slujitor al Parohiei Tomșani, Protoieria Titu din Arhiepiscopia Târgoviștei”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

 

Iubit de credincioși și foarte respectat de colegii preoți, părintele s-a implicat, de-a lungul timpului în numeroase lucrări edilitare la parohiile unde a slujit.

Slujba de înmormântare va avea loc, marți, 6 septembrie 2022, la biserica Parohiei Titu Nou, după săvârșirea Sfintei Liturghii, începând cu ora 12.00.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!