Dâmbovița: 7 persoane rănite, după coliziunea dintre două autoturisme. Una dintre mașinile implicate era utilizată pentru școala de șoferi

Publicitate

7 persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgoviște, vineri seara, după ce au fost rănite într-un accident rutier, produs pe raza satului Bolovani, comuna Cornățelu. Potrivit informațiilor oferite de pompierii dâmbovițeni, patru dintre persoane se aflau în cele două mașini care s-au ciocnit, iar alte trei au fost pietoni, acroșați de unul dintre autoturisme.

Una dintre mașinile implicate este utilizată pentru școala de șoferi. Șoferii autoturismelor sunt în vârstă de 17 și 29 de ani, iar instructorul auto este în vârstă de 47 de ani.

Pentru asigurarea de zonă au intervenit pompierii Detașamentului Titu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de descarcerare, dar și cei de la Garda Răcari, care au acționat cu un echipaj SMURD. Tot acolo s-au deplasat 3 echipaje SAJ Dâmbovița.

“Se intervine în cazul unui accident rutier în satul Bolovani, comuna Cornățelu. Din primele informații sunt implicate două autoturisme. Ajunse la locul accidentului, echipajele de intervenție au identificat 7 persoane rănite. 4 dintre acestea sunt din autoturisme, iar 3 erau pietoni, cu vârste între 17 și 24 de ani, care au fost acroșați de unul dintre autoturisme.

Echipajele SAJ Dâmbovița și SMURD acordă primul ajutor medical victimelor. Toate persoanele au fost preluate de către SAJ Dâmbovița și transportate la UPU Târgoviște.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea autoturismelor implicate”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!