Dâmbovița: 21 de posturi de medici specialiști, scoase la concurs la Spitalul Județean de Urgență

Publicitate

Pentru a doua oară în mai puțin de un an, încă 21 de posturi de medici specialiști au fost scoase la concurs în Dâmbovița.

Cu proiecte importante la orizont, conducerea Consiliului Județean, în administrarea căruia se află Spitalul Județean de Urgență, anunță că îi așteaptă pe cei care vor să se implice în proiectul „Sănătate pentru Dâmboviţa”.

”Vreau ca, în fiecare secție a Spitalului de Urgență Târgoviște, dar și în punctele de lucru ale acestuia din județ, să avem medici bine pregătiți, într-un număr suficient de mare, astfel încât să putem  răspunde tuturor nevoilor dâmbovițenilor. Sunt convins că vom aduce în Dâmbovița medici foarte buni. S-a văzut, încă de anul trecut, că putem asigura condiții în care se poate profesa la standarde cât mai bune: 10 medici specialiști, un medic primar și un farmacist s-au alăturat, în 2021, cadrelor medicale din cel mai important spital dâmbovițean”,  a precizat Corneliu Ștefan, președintele CJD.

În timp ce se desfășoară procedurile pentru partea de specialiști, în sănătatea dâmbovițeană se pregătesc spații moderne, dar și dotările necesare.

”Cât de curând, vom trece la implementarea următoarelor proiecte:

 Construire  Ambulatoriu de Specialitate în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Proiectul are o valoare de peste 18.000.000 de lei.

 Extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean! Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 8.100.000 lei.

 Extinderea Secției de Cardiologie a Spitalului Județean, precum și achiziționarea unui angiograf. Suma estimată pentru implementarea proiectului este de 2.000.000 de euro”, a mai declarat președintele CJD.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!