Dacă totul merge conform planurilor, 398 de apartamente pentru tineri la Târgoviște

Publicitate

După aproape 10 ani, la Târgoviște, a fost reluată construcția de locuințe prin ANL, în urmă cu numai câteva zile fiind semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru finalizarea celor 146 de apartamente din cartierul Tineretului (Sagricom).

Proiectul, derulat de Agenția Națională pentru Locuințe – ANL, are o valoare de aproximativ 25 de milioane de lei, iar finanţarea a fost obţinută în data de 11 aprilie 2017. După finalizarea blocurilor de către ANL, în sarcina administrației vor cădea lucrările edilitare de amenajare a aleilor de acces, a parcărilor și a trotuarelor.
”Tot în Sagricom, va fi implementat încă un proiect pentru construcția de locuințe pentru tineri având ca obiect 72 de unități locative. Acestora li se adaugă încă 180 de apartamente care vor fi construite pe terenul fostei UM GARĂ, din care 48 sunt destinate medicilor și profesorilor. În paralel, administrația locală târgovișteană va derula un proiect de reabilitare a infrastructurii întregului cartier”, a precizat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!