Cursul de dezvoltare personală “Instigare la sănătate – ORA MMA”, tot mai căutat de târgovișteni și dâmbovițeni

Publicitate

Ionuț Parghel
Cursul de dezvoltare personală „Instigare la sănătate – ORA MMA”  elaborat în Școala de Arte Marțiale Mixte “AGER” a luat amploare la Târgoviște, dar și la nivelul județului Dâmbovița. Mai mult de atât, acest curs este căutat și de numeroase persoane din județele limitrofe și nu numai.

Tot mai multe persoane își doresc să ajungă la cursurile predate de Viorel M. Staicu, managerul și fondatorul Școlii de Arte Marțiale Mixte “AGER”. Fiind de la bun început un proiect educațional, acesta a devenit tot mai căutat de numeroși oameni, fie că sunt tineri, persoane de vârsta a doua sau bătrâni.

Bazat pe tehnici din arte marțiale, disciplină de fier, strictețe și alte elemente militare, “Instigare la sănătate – ORA MMA” reprezintă un fenomen tot mai căutat și apreciat de oameni. În ultima perioadă, numeroși elevi și cadre didactice de la Școala Râncaciov, Liceul Teoretic “Petru Cercel” Târgoviște sau Colegiul Național “Constantin Carabella” Târgoviște au luat cu asalt acest curs de dezvoltare personală. Lucrurile descoperite și învățate în cadrul cursului au făcut din cursanți să devină mult mai puternici și mai siguri pe ei.

Opiniile apărute după participările la curs

“Mi-a plăcut cel mai mult abordarea componentei afective. Mulți elevi de-ai mei se confruntă cu timiditatea. Așa că le-a prins foarte bine. Mi-a plăcut de asemenea, discuția despre consumul de alcool, tutun. Și aici sunt tentații. Dacă le spun eu sau părinții nu are nici o valoare. Dacă aud din altă parte, poate se gândesc de două ori data viitoare. Cred că elevii au fost impresionați de flotări. Nu am remarcat puncte slabe la activitate. Activitate interactivă, elevi fericiți, profesor împlinit! Vă mulțimim!”

Mihaela Răducanu – profesor de Limba Română la Liceul Teoretic “Petru Cercel” Târgoviște

“Apreciez disciplina și fermitatea cu care comandă domnul sensei. Le-a vorbit pe înțelesul meu și chiar în ajutorul meu în legătură cu bijuteriile și în special cu fermoarul la orele de sport. Mi-a plăcut modul de lucru cu comenzi scurte și precise. Am văzut că elevii s-au străduit să lucreze si sa tina pasul, ceea ce inseamna ca le-a placut. In ziua de astazi se rade mult pe seama altuia și din nou mi-a plăcut cum a pus punctul pe I, când le-a spus de autocontrol. Cred că ar trebui astfel de lecții făcute cu cadrele didactice care nu știu ce să le mai spună pentru a nu se mai amuza pe greșeala altuia. Pot spune totuși că efortul a fost unul prea mare pentru niște începători, asta ca punct slab. Oricum, lecția a fost frumoasă și educativă”.

Daniela Ivașcu – profesor de educație fizică la Colegiul Național “Constantin Carabella” Târgoviște

“O activitate antrenantă, cu efort fizic intens și satisfacții pe măsură, o lecție de autoapărare și autocontrol emoțional unde elevii au reușit să-și îmbunătățească toate recordurile personale în domeniu. Atunci când crezi că nu mai poți, de fapt mai poți un pic. Mulțumesc frumos pentru invitație!”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!