În curând, licitație pentru Studiul de fezabilitate al unei telegondole între Curtea Domnească și Mănăstirea Dealu

Publicitate

Administrația județeană din Dâmbovița a făcut primul pas în proiectul inedit prin care se dorește construirea unei telegondole care să lege Curtea Domnească de Mănăstirea Dealu.

Proiectul, ce ar urma să fie realizat prin fonduri europene, prezentat prima dată de președintele Consiliului Județean Dâmbovița la finalul anului trecut, a ajuns ieri la faza în care șeful administrației, Corneliu Ștefan, a semnat Nota conceptuală.

”Voi avea o discuție cu primarul municipiului Târgoviște, cu primarul comunei Aninoasa și cu cei care vor câștiga licitația, pentru că în perioada următoare vom scoate la licitație Studiul de fezabilitate pentru telegondola cu care vrem să legăm municipiul Târgoviște, Curtea Domnească de Mănăstirea Dealu, care se află pe raza comunei Aninoasa. Nu în ultimul rând, acest proiect va fi finanțat pe bani europeni, anul viitor, pe axa de turism, pe Programul Operațional Regional, prin Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Dacă se va realiza, telegondola va fi cu siguranță o atracție pentru turiști.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!