„Cuplurile de aur”, premiate de Primăria Târgoviște

Publicitate

Și-au jurat credinţă, iubire, loialitate, iar astăzi sărbătoresc nunta de aur. Este vorba de 29 de cupluri de târgovișteni care și-au amintit cu multă emoție de vremurile de început în cadrul unui eveniment special, dedicat longevității în cuplu, organizat de Primăria Târgoviște la Teatrul „Tony Bulandra”.

Echipa de conducere a Primăriei Târgovişte a premiat cu emoţie cuplurile care de o jumătate de veac formează o familie şi promit că îşi vor fi alături o viaţă şi dincolo de ea. În numele administraţiei locale şi a comunităţii târgoviştene, primarul Cristian Stan şi viceprimarul Monica Ilie au oferit diplome, flori şi cadouri cuplurilor care au rezistat timpului şi au ajuns ca în 2018 să sărbătoreacă 50 de ani de căsnicie.
„Este un eveniment de suflet, este vorba de premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Este un eveniment care a devenit deja tradiție la nivelul municipiului Târgoviște. Aceste cupluri sunt un exemplu pentru noi, le felicit pentru modul în care au știut să treacă în viață peste bune, peste rele, pentru modul în care au reușit să împartă o jumătate de secol de viață împreună. La mulți ani! Să ne vedem cu bine și peste mulți ani… Le doresc în primul rând acestor oameni să fie sănătoși”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!