Cupa „Fair-Play” la karate Goju-Ryu, un real succes pentru sportivii de la Koryo Karate Club! Micuții karateka din cadrul secțiilor Târgoviște, Voinești și Malu cu Flori au strălucit din plin

Publicitate

Cupa „Fair-Play” la karate Goju-Ryu a reprezentat un real succes pentru sportivii secțiilor de karate Koryo Târgoviște, Voinești și Malu cu Flori. La ediția din acest an a competiției, găzduite de sala de sport din Aninoasa, la sfârșitul săptămânii trecute, karateka antrenați de Isabella Constanzo și Bogdan Oprescu au strălucit din plin.

După o serie de evoluții foarte bune pe durata competiției, micuții sportivi au intrat în posesia a zeci de medalii, în probele de kata, kumite, kick master, kumite aplicativ și traseu.

La Cupa „Fair-Play”, karateka legitimați la Koryo au obținut 14 medalii de aur, prin Codruț Șerb, Teodor Nabarjoiu, Iustin Oncescu, Matei Nițu, Adrian Voicu și Luca Datculescu.

Cu argint argint au revenit acasă Codruț Șerb, Teodor Nabarjoiu, Iustin Oncescu, Matei Nițu, Adrian Voicu, Luca Datculescu și Ianis Dumitrescu.

În schimb, cele 26 de medalii de bronz la întrecerea de la Aninoasa au fost adjudecate de Teodor Nabarjoiu, David Vârlan, Elena Mitrescu, Iustin Oncescu, Codruț Șerb, Matei Nițu, Damian Obordoiu, Maria Olteanu, Alexandru Goranel, Ilinca Iordan, Luca Datculescu, Alexandru Voicu și Adrian Voicu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!