Cum s-a răzbunat o tânără pe iubitul care a înșelat-o. A fost arestată. Încerca să fugă din țară

Sursă: observator.tv
Publicitate

Ştefan Khalil
O tânără de 23 de ani din Botoṣani s-a răzbunat pe fostul ei iubit, după ce acesta a înșelat-o. Furioasă, fata a ajuns în arestul poliției după ce a dat foc mașinii fostului său partener, dar și casei mamei lui. A vrut să părăsească țara după faptele sale, potrivit presei locale.

Polițiștii din Botoṣani au anunțat că femeia de 23 de ani, din comuna Dặngeni a fost reținută pentru 24 de ore. În urma cercetărilor făcute de către oamenii legii, reiese faptul că fata a intrat noaptea în curtea unei femei din satul Strahotin, fără acordul nimănui. Aceasta a incendiat intenționat mașina fiului proprietarei, din cauza unor neînțelegeri apărute în relația pe care a avut-o cu acesta. Autovehiculul a fost distrus în totalitate în urma incidentului, fiind afectată și o parte a casei.
După ce a provocat incendiul, tânăra de 23 de ani și-a părăsit locuința și a vrut să plece din țară, dar a fost identificată de polițiști pe raza județului Bistriṭa Nặsặud. Acum, fata se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Botoṣani și urmează să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!