Cum merg lucrările la viitorul MALL din Târgovişte care va genera peste 1000 de locuri de muncă

Publicitate

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, din nou pe teren! De data asta în vizită la șantierul viitorului centru comercial de tip mall, ce se construiește în cadrul amplului proiect de la fosta UM Gară.

Muncitorii și utilajele trag tare, în ciuda caniculei pentru viitorul uriaș centru comercial care va cuprinde peste 150 de magazine, 6 săli de cinema, un hypermarket de aproximativ 10.000 mp – Carrefour, restaurante, zonă de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterană).

Mall-ul va avea 33.000 metri pătrați. Firma Prime Kapital a câștigat licitația publică pentru acordarea drepturilor de construire a centrului comercial.

”Complexul comercial reprezintă una dintre cele mai mari investiții private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 de milioane de euro și va genera peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare”, a declarat primarul municipiului Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!