Cum merg lucrările la MALL-ul din Târgovişte. Centrul comercial va avea 150 de magazine, 6 săli de cinema, restaurante, locuri de joacă pentru copii

Publicitate

La o lună de la demararea lucrărilor la Dâmbovița Mall Târgoviște, primarul municipiului, Cristian Stan, a efectuat o vizită pe șantier. Lucrările merg în ritmul stabilit, iar în momentul finalizării, centrul comercial va cuprinde peste 150 de magazine și o varietate mare de spații destinate petrecerii timpului liber.

Amintim că mult așteptatul mall de la Târgoviște va avea 6 săli de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterană), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (Carrefour), restaurante, zonă de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii.

Potrivit edilului de la Târgoviște, noua investiție va genera peste 800 de locuri de muncă, în faza de construcție și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare.

Proiectul reprezintă una dintre cele mai mari investiții private din regiune, cu o valoare de aproximativ 50 de milioane de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!