Cu titlul pe masă! CSM Târgoviște poate deveni astăzi noua campioană a României la volei feminin

Publicitate

CSM Târgoviște are șansa de a deveni, astăzi, în premieră, campioană a României la volei feminin. Dâmbovițencele pot atinge această performanță dacă vor obține cel puțin două puncte în duelul cu marea rivală CSM Volei Alba Blaj, programat în cadrul ultimului turneu din acest sezon.

Sâmbătă după-amiază, de la ora 14.00, târgoviștencele întâlnesc campioana en-titre a României într-un joc la capătul căruia acestea pot intra în istoria voleiului feminin din România. Moralul jucătoarelor dâmbovițene este unul extrem de ridicat înaintea duelului cu Alba Blaj, iar concentrarea este, de asemenea, una la cote ridicate, în rândul sportivelor antrenate de italianul Giovanni Caprara.

Ieri, după-amiază, în primul joc din cadrul turneului găzduit de Sala “Ioan Valerian”, CSM Târgoviștea și-a arătat încă o dată superioritatea și a trecut de CS Medgidia cu 3-0 (25-17, 25-19, 25-16).

Cu două etape înainte de finalul stagiunii, CSM Târgoviște se află pe primul loc cu 74 de puncte, iar CSM Volei Alba Blaj, pe poziția secundă, cu 70 de puncte. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Dinamo București, cu 51 de puncte.

Mâine după-amiază, de la 17,30, în ultimul meci din cadrul turneului de la Târgoviște, CSM va înfrunta pe Dinamo București.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!