Cu o rată a incidenței COVID peste 3 în Târgoviște, Teatrul Tony Bulandra anunță măsurile obligatorii instituite pentru public

Publicitate

Măsuri sanitare sporite în sălile de spectacole, pe fondul creșterii numărului de cazuri de COVID-19!

Astfel, Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște anunță că, urmare a creșterii ratei incidenței Covid-19 la nivelul municipiului Târgoviște (rată 3,99 astăzi, deci situată între 3 și 6 la 1000 de locuitori) și în conformitate cu reglementările legale în vigoare, instituția de cultură va organiza evenimentele la jumătate din capacitatea sa.

Numărul de spectatori la o reprezentație nu poate depăși 50% din capacitatea sălii de spectacol, cu purtarea măștii de protecție pe toată durata reprezentației, inclusiv copiii de peste 5 ani.

De asemenea, toți spectatorii trebuie să prezinte documentele că sunt vaccinați (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau că au trecut prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul), ori să prezinte rezultatul negativ al unui test PCR (nu mai vechi de 72 de ore), ori rezultatul negativ al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 48 de ore).

Este necesară și prezentarea unui act de identitate.

Teatrul Tony Bulandra are evenimente programate pentru fiecare week-end din această lună, chiar și o premieră în data de 30 octombrie și Festivalul Concurs Național de Romanțe ”Crizantema de Aur”, în perioada 21-23 octombrie.

Totodată, pentru a veni în sprijinul spectatorilor, reprezentanții Teatrului târgoviștean anunță că farmacia MEDIMFARM (str. Tudor Vladimirescu, nr. 99 – vizavi de Spitalul Județean, Telefon 0745 662 282) este autorizată să ofere gratuit teste antigen Covid, fiind necesară plata prelucrării testului (aproximativ 29 lei).

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!