CSV Craiova și Dinamo au pus ochii pe două speranțe ale voleiului dâmbovițean! Andrada Dumitrescu este cea mai bună din România la categoria sa de vârstă

Publicitate

Două speranțe ale voleiului dâmbovițean fac senzație la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște. Andrada Dumitrescu și Andreea Neagu sunt două sportive de mare viitor și tot mai multe cluburi din țară le monitorizează foarte atent în această perioadă. CS Volei Craiova și Dinamo București sunt tot mai decise să le “încorporeze” pe cele două puștoaice.

Chiar dacă gruparea din Craiova le dorește insistent la echipa de minivolei, conducerea tehnică de la CSȘ Târgoviște nu vrea să audă de acest lucru. În ceea ce o privește pe Andrada Dumitrescu, aceasta este văzută la categoria sa de vârstă (11 ani) cea mai bună din țară.

“Chiar dacă noi nu dispunem în acest sezon de echipă de minivolei, ele rămân la Târgoviște. Ambele vor juca în Campionatul Național pentru cadeți și în Campionatul de Speranțe. Cei de la Craiova au vrut să facem o colaborare. Noi dacă le oferim jucătoarele echipa olteană va deveni campioana României la minivolei. Le-am spus celor de acolo că nu pot să le dau drumul fetelor pentru că le folosesc la Naționalele de cadeți și de speranțe. Cum sunt voloroase, noi le folosim la un nivel mai ridicat. Andrada este cea mai bună din țară la vârsta sa. Nu ar fi correct să le la Craiova pentru a scoate echipa de acolo campioană și noi să nu ne alegem cu nimic. Pentru ele ar fi bine, ar mai fi o medalie în plus la gât. Și Dinamo se interesează de ele. Nu le dau în alte în părți pentru că sunt prea valoroase. Nu ne permitem în momentul acesta ca alte echipe să câștige medalii cu ele, iar noi să rămânem cu buza umflată. Dacă noi nu aveam unde să le folosim cu mare plăcere le transferam în altă parte. Alții trebuie să muncească pentru a face jucătoare de valoare, nu doar să le i-a de a gata”, ne-a declarat Ion Atanasiu, antrenorul secției de volei de la CSȘ Târgoviște. Sportivele sunt fiicele a doi foști fotbaliști târgovișteni: Marius Dumitrescu și Laurențiu Neagu. Andrada Dumitrescu este universal, putând evolua cu lejeritate extremă, secund, dar și trăgător.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!