CSȘ Târgoviște, vicecampioană a României la volei speranțe. Ion Atanasiu: “Nu credeam în așa ceva. Este o performanţă mare”

Publicitate

Ionuț Parghel
Sezon de excepție pentru echipa de volei speranțe a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște!  Formația dâmbovițeană, antrenată de Ion Atanasiu a ajuns vicecampioană a României, la Sibiu. În marea finală a Campionatului Național pentru speranțe, echipa dâmbovițeană a cedat în fața lui CSM București, cu 0-3.

În schimb, până în ultimul act al întrecerii, târgoviștencele au fost de neoprit la turneul final, găzduit de sala Clubului Sportiv Școlar Sibiu. În faza grupelor, CSȘ Târgoviște a obținut maximum de puncte și nu a pierdut nici un punct, după ce a trecut pe rând, cu 3-0, de Juvenil Brașov, Bega Timișoara și CSM Lugoj. De asemenea, în semifinale, la capătul unui meci dramatic, micuțele voleibaliste din Târgoviște au depășit formația locală, CSȘ Sibiu, cu 3-2.

Sfârșitul turneului final l-a găsit extrem de bucuros pe antrenorul echipei târgoviștene. “Cucerirea argintului reprezintă o mare performanță pentru noi. La startul întrecerii nu credeam în așa ceva. Echipa noastră are în componență o generație foarte bună. Pe de altă parte, în finala cu CSM București nu am putut conta pe una dintre cele mai bune jucătoare ale noastre. Centrul Andreea Neagu nu a putut juca  fiindcă a întâmpinat o accidendare și am fost nevoit să schimb tot sistemul de joc. Cu Andreea în teren poate astfel ar fi stat lucrurile în teren. Suntem foarte fericiți pentru ce am obținut în acest sezon. Să ajungi vicecampioană a României nu este ușor. Fetele au depus o muncă enormă”, ne-a declarat Ion Atanasiu, la puțin timp după meciul cu CSM București din finală.

Medalia obținută la Sibiu este prima pentru CSȘ Târgoviște la un Campionat Național de speranțe. Lotul vicecampioanei României cuprinde următoarele jucătoare: Ioana Popescu, Andrada Dumitrescu, Diana Cristescu, Andreea Neagu, Teodora Vlad, Andrada Voicu, Raluca Puică, Miruna Ilie, Ariadna Băncilă și Ioana Petrescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!