CSȘ Târgoviște, în semifinalele Campionatului Național de volei pentru speranțe! Calificare asigurată după disputarea primelor două jocuri din grupă

Publicitate

Fetele de la CSȘ Târgoviște se simt excelent la turneul final al Campionatului Național de Volei pentru speranțe, găzduit de orașul Suceava, în această perioadă!

În primele două zile ale întrecerii, sportivele antrenate de Ion Atanasiu au obținut victorii pe linie în Grupa A, fapt ce le-a dus să-și asigure calificarea în semifinalele turneului. Ieri după-amiază, în prima zi a competiției, CSȘ a învins CSȘ Turda cu 3-0, iar în această seară, cu același scor, a depășit echipa locală, ACS Kinder Suceava.

Mâine după-amiază, formația târgovișteană va afla de pe ce loc va  merge în semifinale, după ce va susține ultimul joc din grupă, cel cu CSM București, o altă echipă calificată în careul de ași al competiției.

În penultimul act al întrecerii, CSȘ Târgoviște, fie va înfrunta pe Dinamo București, fie pe CSȘ Bega Timișoara, ocupantele primelor două locuri din Grupa B.

După cum a arătat jocul fetelor de la CSȘ Târgoviște până acum, acestea au șanse mari de a prinde o medalie la finalul întrecerii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!