CSȘ Târgoviște a pregătit o nouă gală la înălțime! Formația Deepcentral va cânta la cea de-a treia ediție a evenimentului

Publicitate

Ionuț Parghel
Clubul Sportiv Școlar Târgoviște va avea parte de o nouă gală de excepție! Cea de-a treia ediție a evenimentului se preconizează a fi una cu totul și cu totul specială. Astfel, sportivii și antrenorii clubului din Microraionul 3 se pregătesc să trăiască noi momente magice, așa cum s-a văzut și la ediția trecută.

Gala va avea loc mâine după-amiază, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor din Târgoviște, iar în tribunele acesteia se așteaptă să fie prezenți peste 1 000 de spectatori. Pe lângă demonstrațiile oferite de sportivi, gala va cuprinde și un moment artistic, iar invitatul special va fi formația Deepcentral. Potrivit directorului de la CSȘ Târgoviște, evenimentul va reprezenta o nouă sărbătoare pentru toți cei prezenți mâine după-amiază în Polivalenta târgovișteană. “Vă așteptăm să sărbătorim împreună, sportivi, profesori, antrenori, părinți și colabortaori”, a transmis Cătălin Tănase un mesaj pe o rețea de socializare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!