CSȘ Târgoviște luptă pentru calificarea la turneul final al Campionatului Național de volei – Divizia Speranțe! Ion Atanasiu: “Ne dorim să terminăm pe primul loc”

Publicitate

Ionuț Parghel
Week-end-ul se anunță fierbinte pentru echipa de volei – speranțe a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște. Formația  dâmbovițeană va susține mâine și duminică meciurile din cadrul turneului semifinal al Campionatului Național. Aflate în grupa a 2-a a noii faze, sportivele antrenate de Ion Atanasiu și-au propus să dea totul pe teren pentru a urca la turneul final.

Cum CSȘ Târgoviște este și clubul organizator al grupei a 2-a, micile voleibaliste târgoviștene sunt concentrate în totalitate pentru aceste jocuri. În noua fază, CSȘ le va înfrunta pe Sport Plus Brăila, Penicilina Iași și Dinamo București. Pentru a se califica direct la turneul final, elevele lui Atanasiu trebuie să încheie pe primul loc grupa din cadrul turneului semifinal. În schimb, dacă se vor clasa pe locul 2 sau vor termina între cele mai bune două formații de pe locul 3, atunci acestea vor mai susține un turneu, iar dacă au parte de o eventuală clasare pe primul loc, atunci pot face pasul în primele opt echipe din țară la această categorie. Înaintea debutului la turneul semifinal, staff-ul tehnic al grupării târgoviștene i-a în calcul doar ocuparea primului loc la turneul ce va fi găzduit de Târgoviște. “Ne dorim calificarea la turneul final de pe primul loc. Echipa este în formă bună, iar jucătoarele sunt montate în totalitate la aceste jocuri. Întâlnim adversari puternici, dar vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne îndeplini obiectivul propus. Noi avem și avantajul propriului teren”, ne-a declarat antrenorul Ion Atanasiu. CSȘ Târgoviște s-a calificat la turneul semifinal după ce s-a clasat pe primul loc în grupa B a întrecerii din sezonul regulat. Lotul echipei CSȘ Târgoviște pentru turneul semifinal cuprinde următoarele jucătoare: Ioana Popescu, Andrada Dumitrescu, Diana Cristescu, Andreea Neagu, Teodora Vlad, Andrada Voicu, Raluca Puică, Miruna Ilie, Ariadna Băncilă și Ioana Petrescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele